Aprofiti els programes de formació digital per a les pimes

Aprofiti els programes de formació digital per a les pimes

A través del Pla Generació Digital es pretén impulsar la transformació de les pimes per a millorar la seva productivitat i les seves possibilitats de créixer i internacionalitzar-se. Aquest pla s’articula a través de programes de formació gratuïts, i s’estructura en dos itineraris formatius: Generació D Pimes i Generació D Agents del Canvi. Els ajuts estaran disponibles fins a 2025 i cada pime podrà accedir entre dos i tres.

L’informem que està oberta la convocatòria per a “Generació D Pimes” i “Generació D Agents del Canvi”, els programes gratuïts de formació digital per a les petites i mitjanes empreses.

A través del Pla Generació Digital es pretén impulsar la transformació de les pimes per a millorar la seva productivitat i les seves possibilitats de créixer i internacionalitzar-se. Aquest pla s’articula a través de programes de formació gratuïts, i s’estructura en dos itineraris formatius:

1. Generació D Pimes

Per a persones que realitzin funcions directives en pimes d’entre 10 i 249 empleats, amb la finalitat de capacitar-los en digitalització, productivitat, creixement i internacionalització. El programa consta de 150 hores lectives i se’n podran beneficiar fins a dues persones per pime.

2. Generació D Agents del Canvi

Formació i mentoria a treballadors de pimes i joves desocupats (fins a trenta-cinc anys), amb la finalitat que es converteixin en experts en la digitalització. El programa també es desenvolupa al llarg de 150 hores lectives i, en aquest cas, se’n podran beneficiar fins a tres treballadors per pime. Es requereix una mínima qualificació acadèmica (grau universitari o cursant l’últim any, FP de grau superior o certificat de professionalitat nivell 3).

Com beneficiar-me dels programes “Generació D” d’impuls de la transformació digital de les petites i mitjanes empreses?

Per a accedir al bo de formació, empleni el formulari que trobarà en la web de l’Escola d’Organització Industrial -EOI- (organisme que gestiona els ajuts). A més, podrà triar l’entitat formadora que més li convingui segons la seva comunitat autònoma d’entre les 53 que es repartiran per tot el territori nacional.

El programa també busca fomentar la col·laboració entre institucions, empreses i organitzacions del sector públic i privat amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament de noves solucions per a enfrontar els desafiaments de la digitalització. Per a això, contempla la creació d’una xarxa de suport, amb recursos per als participants on podrà intercanviar coneixements, experiències i bones pràctiques.

Els ajuts estaran disponibles fins a 2025

Tota la informació sobre els requisits i la preinscripció està disponible a:

Generació Digital Pimes:

  1. Persones d’equips directius de pimes: https://landing.eoi.es/generacion-digital-directivos-pymes/

Generació Digital Agents del Canvi:

  1. Treballadors de pimes: https://landing.eoi.es/generacion-digital-pymes/
  2. Persones desocupades: https://landing.eoi.es/generacion-digital-desempleados/

Altres avantatges de ser Agent del Canvi?

Per als primers 15.000 aturats formats en Generació Digital Agents del Canvi, les petites i mitjanes empreses que vulguin incorporar al seu equip un Agent del Canvi per a impulsar la seva transformació digital, podran gaudir d’ajuts de fins a 20.000 euros per a la contractació indefinida a temps complet.

Més informació a: Portal d’Ajuts del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital