Publicat al BOE el calendari de dies inhàbils en l’Administració General de l’Estat per a 2022

Publicat al BOE el calendari de dies inhàbils en l’Administració General de l’Estat per a 2022

Al BOE del dia 1 de desembre s’ha aprovat el calendari de dies inhàbils en l’àmbit de l’Administració General de l’Estat per a l’any 2022, a l’efecte de còmputs de terminis.

L’informem que pot consultar el calendari de dies inhàbils per al 2022 de les diferents comunitats autònomes. Es poden posar en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Atenció! Són dies inhàbils:

  • A tot el territori nacional: els dissabtes, els diumenges i els dies declarats com a festes d’àmbit nacional no substituïbles, o sobre les quals la totalitat de les comunitats autònomes no ha exercit la facultat de substitució.
  • En l’àmbit territorial de les comunitats autònomes: aquells dies determinats per cada comunitat autònoma com a festius.
  • En els àmbits territorials de les entitats que integren l’administració local: els dies que estableixin les respectives comunitats autònomes en els seus corresponents calendaris de dies inhàbils.

Els dies inhàbils a tot el territori nacional i en l’àmbit de les comunitats autònomes es recullen, especificats per mesos i per comunitats autònomes, en aquest ANNEX.