Autònoms RETA. Deutes complementaris durant el mes de febrer

Autònoms RETA. Deutes complementaris durant el mes de febrer

Des de la Tresoreria General de la Seguretat Social, aquest mes de febrer, a més de les quotes del període d’ingrés corresponent, es carregaran deutes complementaris per l’import de diferències resultants de l’actualització de liquidacions de períodes anteriors, recalculats a conseqüència de modificacions en les dades d’afiliació o en les condicions de cotització.

L’informem que aquest mes de febrer, a més de les quotes del període d’ingrés corresponent, es carregaran deutes complementaris per l’import de diferències resultants de l’actualització de liquidacions de períodes anteriors, recalculats a conseqüència de modificacions en les dades d’afiliació o en les condicions de cotització.

La majoria d’aquests deutes complementaris es poden deure a aquests motius:

  • Actualització dels tipus de AT/EP i cessament de l’any 2020 per a treballadors autònoms (es deuran en mesos successius des de febrer del 2021 les diferències corresponents als períodes de gener a agost del 2020).
  • Revisió de les bonificacions aplicades en supòsits de prestacions per naixement i cura del menor gaudides per treballadors autònoms a temps parcial (si la diferència afecta a diversos períodes els deutes s’aniran emetent en mesos successius des de febrer del 2021).