Preguntes freqüents sobre la tributació en l’IVA dels arrendaments d’immobles

Preguntes freqüents sobre la tributació en l’IVA dels arrendaments d’immobles

Al web de l’AEAT, s’ha publicat un recopilatori de preguntes freqüents aclarint les principals qüestions que planteja l’IVA en l’arrendament d’immobles. Es tracta de qüestions sobre diferents operacions de lloguer de locals, habitatges, rescissió de contractes, apartaments, garatges, cessions, obres o reparacions en immobles i la seva tributació en l’IVA, sobre període de carència, casos d’impagament, moratòries, criteri de caixa, IBI, IVA i despeses deduïbles, models 036, 303, 390 i 952, factures o augment de lloguer.

Al web de l’AEAT, s’ha publicat un recopilatori de preguntes freqüents aclarint les principals qüestions que planteja l’IVA en l’arrendament d’immobles.

Es tracta de qüestions sobre diferents operacions de lloguer de locals, habitatges, rescissió de contractes, apartaments, garatges, cessions, obres o reparacions en immobles i la seva tributació en l’IVA, sobre període de carència, casos d’impagament, moratòries, criteri de caixa, IBI, IVA i despeses deduïbles, models 036, 303, 390 i 952, factures o augment de lloguer.

A continuació li exposem aquestes qüestions (cliqui a l’enllaç per veure resposta)

Font: AEAT