Interrupció del termini per a la devolució de productes comprats per qualsevol modalitat, sigui presencial o en línia

Interrupció del termini per a la devolució de productes comprats per qualsevol modalitat, sigui presencial o en línia

Amb efectes des del 18 de març, el Reial decret llei 8/2020 de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19, que inclou una sèrie de mesures, entre les quals s’estableix que durant la vigència de l’estat d’alarma o les seves possibles pròrrogues, s’interrompen els terminis per a la devolució dels productes comprats per qualsevol modalitat, sigui presencial o en línia.

Amb efectes des del 18 de març, el Reial decret llei 8/2020 inclou una sèrie de mesures, entre les quals volem destacar la que inclou en matèria de devolució productes comprats.

La norma, que va entrar en vigor el dia 18 de març i que mantindrà la seva vigència durant el termini d’un mes des d’aquesta data, sense perjudici que, amb prèvia avaluació de la situació, es pugui prorrogar la seva durada pel Govern mitjançant reial decret llei, estableix que durant la vigència de l’estat d’alarma o les seves possibles pròrrogues, s’interrompen els terminis per a la devolució dels productes comprats per qualsevol modalitat, sigui presencial o en línia.

A més, tots els productes comprats abans de l’estat d’alarma i el termini de devolució dels quals es compleixi durant aquests dies també veuran estès el temps per al reemborsament.

El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma o, en el seu cas, les seves pròrrogues.