Recordatori octubre 2023: declaració d’IVA, retencions i pagaments fraccionats de renda i societats

Recordatori octubre 2023: declaració d’IVA, retencions i pagaments fraccionats de renda i societats

Recordi que el pròxim 20 d’octubre finalitza el termini per a la presentació de la declaració de l’IVA, de les retencions a compte de renda i del pagament fraccionat de societats i renda corresponent al tercer trimestre 2023. Si desitja domiciliar el pagament, el termini de presentació finalitza el dia 15 d’octubre

Li recordem que el mes d’octubre ha de fer la presentació de l’IVA, de les retencions a compte de renda i del pagament fraccionat de societats (exercici en curs) i renda (en aquest cas per a empresaris i professionals en estimació directa i objectiva).

En concret, el pròxim dia 20 d’octubre s’ha de presentar i si cal fer-ne l’ingrés del 3r TRIMESTRE 2023 corresponent a l’IVA i al pagament fraccionat de l’IRPF en relació amb les activitats empresarials i professionals, així com a l’ingrés de les retencions sobre els lloguers de locals de negoci i sobre les rendes de capital.

En el cas de societats, els recordem també que el pròxim dia 20 d’octubre finalitza el termini per a presentar el segon pagament fraccionat de 2023 de l’impost sobre societats.

Per aquest motiu, els preguem que, en el menor termini possible, ens facilitin tota la documentació així com aquelles dades que els sol·licitem per a poder realitzar la confecció i presentació d’aquestes declaracions.