Publicat al BOE el calendari de dies inhàbils a l’Administració General de l’Estat per a 2021

Publicat al BOE el calendari de dies inhàbils a l’Administració General de l’Estat per a 2021

Al BOE del dia 14 de desembre s’ha aprovat el calendari de dies inhàbils en l’àmbit de l’Administració General de l’Estat per a l’any 2021, a l’efecte de còmputs de terminis.

L’informem que pot consultar el calendari de dies inhàbils de les diferents comunitats autònomes per al 2021. Es poden posar en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Atenció! Són dies inhàbils:

  • En tot el territori nacional: els dissabtes, els diumenges i els dies declarats com a festes d’àmbit nacional no substituïbles, o sobre les quals la totalitat de les comunitats autònomes no ha exercit la facultat de substitució.
  • En l’àmbit territorial de les comunitats autònomes: aquells dies determinats per cada comunitat autònoma com a festius.
  • En els àmbits territorials de les entitats que integren l’administració local: els dies que estableixin les respectives comunitats autònomes en els seus corresponents calendaris de dies inhàbils.

2021 – Calendari de dies inhàbils

Gener: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 1: inhàbil a tot el territori nacional.

Dia 6: inhàbil a tot el territori nacional.

Febrer: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Març: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 1: inhàbil a les comunitats autònomes d’Andalusia i de les Illes Balears.

Dia 13: inhàbil a la Ciutat de Melilla.

Dia 19: inhàbil a les comunitats autònomes d’Extremadura, de Galícia, de la Regió de Múrcia, del País Basc, així com a la Comunitat Valenciana, a la Comunitat de Madrid i a la Comunitat Foral de Navarra.

Abril: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 1: inhàbil a les comunitats Autònomes d’Andalusia, d’Aragó, del Principat d’Astúries, de les Illes Balears, de Canàries, de Cantàbria, de Castella-la Manxa, d’Extremadura, de Galícia, de la Regió de Múrcia, del País Basc, de la Rioja, així com a Castella i Lleó, a la Comunitat de Madrid, a la Comunitat Foral de Navarra, a la Ciutat de Ceuta i a la Ciutat de Melilla.

Dia 2: inhàbil a tot el territori nacional.

Dia 5: inhàbil a les comunitats autònomes de les Illes Balears, de Catalunya, del País Basc, de la Rioja, així com a la Comunitat Valenciana i a la Comunitat Foral de Navarra.

Dia 23: inhàbil a l’Aragó i a Castella i Lleó.

Maig: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 1: inhàbil a tot el territori nacional.

Dia 3: inhàbil a la Comunitat de Madrid.

Dia 17: inhàbil a Galícia.

Dia 31: inhàbil a Castella-la Manxa.

Juny: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 3: inhàbil a Castella-la Manxa.

Dia 9: inhàbil a la Rioja i la Regió de Múrcia.

Dia 24: inhàbil a Catalunya i a la Comunitat Valenciana.

Juliol: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 20: inhàbil a la Ciutat de Ceuta.

Dia 21: inhàbil a la Ciutat de Melilla.

Dia 28: inhàbil a Cantàbria.

Agost: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 16: inhàbil a Andalusia, Aragó, Principat d’Astúries, Canàries i Castella i Lleó.

Setembre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 2: inhàbil a la Ciutat de Ceuta.

Dia 8: inhàbil al Principat d’Astúries i Extremadura.

Dia 11: inhàbil a Catalunya.

Dia 15: inhàbil a Cantàbria.

Octubre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 9: inhàbil a la Comunitat Valenciana.

Dia 12: inhàbil a tot el territori nacional.

Novembre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 1: inhàbil a tot el territori nacional.

Desembre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 6: inhàbil a tot el territori nacional.

Dia 8: inhàbil a tot el territori nacional.

Dia 25: inhàbil a tot el territori nacional.

CANÀRIES

A la Comunitat Autònoma de Canàries, el Decret 110/2020, del 1 d’octubre, pel qual es determina el calendari de festes laborals de la Comunitat Autònoma de Canàries per a l’any 2021, i s’obre el termini per fixar les festes locals (BOC de 13 d’octubre de 2020) disposa que: a les illes del Hierro, Fuerteventura, Gran Canària, La Gomera, La Palma, Lanzarote i Tenerife, les festes laborals seran, a més, les següents: a El Hierro: el 3 de juliol, festivitat de la Bajada de la Virgen de los Reyes; a Fuerteventura: el 17 de setembre, festivitat de la Mare de Déu de la Peña; a Gran Canària: el 8 de setembre, festivitat de la Mare de Déu del Pino; a La Gomera: el 4 d’octubre, festivitat de la Mare de Déu de Guadalupe; a La Palma: el 5 d’agost, festivitat de la Mare de Déu de les Neus; a Lanzarote: el 15 de setembre, festivitat de la Mare de Déu dels Volcans; a Tenerife: el 2 de febrer, festivitat de la Mare de Déu de la Candela.

CATALUNYA

A la Comunitat Autònoma de Catalunya, l’Ordre TSF/81/2020, de 14 de juny, per la qual s’estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l’any 2021 (DOGC de 17 de juny de 2020) disposa que: «En el territori d’Aran, d’acord amb el Decret 152/1997, de 25 de juny, i el Decret 146/1998, de 23 de juny, que modifiquen el Decret 177/1980, de 3 d’octubre, sobre el calendari de festes fixes i suplents, la festa del dia 5 d’abril (Dilluns de Pasqua Florida) queda substituïda per la de 17 de juny (Festa d’Aran)».

VALÈNCIA

A la Comunitat Valenciana, el Decret 158/2020, de 23 d’octubre, del Consell, de determinació del calendari laboral en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana (DOGV de 28 d’octubre de 2020) disposa que «[…] I amb caràcter retribuït i recuperable s’estableix la següent festa: 24 de juny, Sant Joan».