COVID-19. El Govern sol·licita la cinquena pròrroga de l’estat d’alarma fins al 7 de juny

COVID-19. El Govern sol·licita la cinquena pròrroga de l’estat d’alarma fins al 7 de juny

A causa de la situació sanitària fruit de la pandèmia de la COVID-19, el Consell de Ministres ha acordat sol·licitar del Congrés dels Diputats l’autorització per prorrogar l’estat d’alarma fins a les 00.00 hores del dia 7 de juny. Així mateix, ha acordat incloure en l’acord la derogació relativa a la suspensió de terminis administratius, de manera que, amb efectes a 1 de juny de 2020, el còmput dels terminis que haguessin estat suspesos es reprendria.

L’informem que el Consell de Ministres ha acordat sol·licitar del Congrés dels Diputats l’autorització per prorrogar l’estat d’alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Aquesta pròrroga se sol·licita fins a les 00.00 hores del dia 7 de juny.

Així mateix el Consell de Ministres ha acordat incloure en l’acord, pel qual se sol·licita autorització al Congrés dels Diputats la pròrroga de l’estat d’alarma, la derogació de la disposició addicional tercera del Reial decret 463/2020, relativa a la suspensió de terminis administratius, de manera que, amb efectes 1 de juny de 2020, el còmput dels terminis que haguessin estat suspesos es reprendria.