COVID-19. Guia de recomanacions per al desenvolupament de l’activitat comercial a distància i proveïment de zones rurals sense locals comercials

COVID-19. Guia de recomanacions per al desenvolupament de l’activitat comercial a distància i proveïment de zones rurals sense locals comercials

La Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha elaborat una “Guia de recomanacions per al desenvolupament de l’activitat comercial a distància i proveïment de zones rurals sense locals comercials” l’objectiu de la qual és millorar la protecció dels ciutadans i els treballadors en la comercialització de productes a distància en les modalitats de comerç en línia, telefònic, clic & collect i clic & car.

L’informem que la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha elaborat una “Guia de recomanacions per al desenvolupament de l’activitat comercial a distància i proveïment de zones rurals sense locals comercials” l’objectiu de la qual és millorar la protecció dels ciutadans i els treballadors en la comercialització de productes a distància en les modalitats de comerç en línia, telefònic, clic & collect i clic & car.

La Guia estableix pautes per garantir la seguretat tant dels consumidors com dels comerciants que treballen fora d’un establiment físic i distribueixen productes en àrees rurals que no disposen de comerç físic.

Complementa la “‘Guia de bones pràctiques del sector comercial’ publicada a l’inici de la crisi provocada per la COVID-19.

L’objectiu és minimitzar el risc de contagi i garantir el proveïment a través tant de la venda en línia o telefònica com del servei en vehicles itinerants en les zones que no disposen d’establiments de comercialització de productes de primera necessitat.

Vegeu la guia:

Guia per al desenvolupament de l’activitat comercial a distància i en zones rurals [PDF][862.87 kB][castellà]